No-Frillz Stylingstudio
\

Verkoopstyling

Verkoopstyling (ook wel vastgoedstyling genoemd) heeft tot doel om te bevorderen dat uw woning zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs wordt verkocht. Het op professionele wijze verkoopklaar maken van uw woning is daarbij essentieel. Het is aangetoond dat u met een optimale woningpresentatie het verkoopproces aanzienlijk kunt versnellen. De zoektocht naar een woning begint tegenwoordig veelal op het internet. Zowel visueel als gevoelsmatig moet het plaatje kloppen.

Eerste indruk

De eerste indruk van de advertentie in het algemeen en van de fotopresentatie in het bijzonder, is van cruciaal belang. Op dat moment maakt de aspirant koper de keuze of hij de woning wel of niet zal gaan bezichtigen. Met praktische veranderingen en eventueel kleine aanpassingen zorgt No-Frillz dat uw woning, zelfs met een beperkt budget en weinig middelen, aantrekkelijk wordt gepresenteerd voor een breed publiek. Het gevoel van “mijn thuis” moet even aan de kant worden gezet, zodat uw woning aantrekkelijk gemaakt kan worden voor een grote doelgroep.

No-Frillz Stylingstudio Verkoopstyling

Neutrale look, ruimtelijk effect

NO-FRILLZ is meester in het creëren van een neutrale look en een ruimtelijk effect, zodat de nieuwe bewoner al meteen zichzelf en zijn inboedel in uw woning kan visualiseren. Met een frisse, vakkundige blik bekijkt No-Frillz uw woning en stelt meteen een plan van aanpak op Zodat u weet waar u aan toe bent.

Werkwijze

Bij de restyling van uw woning streven wij naar een zo kort mogelijke stylingtijd. Een gemiddelde woning waarbij alle vertrekken worden gerestyled duurt ongeveer anderhalve dag. Na een intakegesprek stellen wij een offerte op. Accepteert u deze dan gaan wij volop aan de slag.

Verkoopstyling kost geen vermogen

Verkoopstyling hoeft geen vermogen te kosten. Het is juist de uitdaging om met zo min mogelijk (financiële) middelen een optimaal en sfeervol resultaat te bereiken. NO-FRILLZ maakt zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige meubels en accessoires. Eventuele accessoires die worden aangeschaft, stemmen wij vaak af op het interieur van de nieuwe woning, zodat ze geen zinloze investering zijn.

Meer weten?

Meer weten over hoe u met No-Frillz een eerste stap kunt zetten naar een succesvol verkoopproces van uw woning? Neem dan snel contact op!