No-Frillz Stylingstudio
Grafische styling door No-Frillz Stylingstudio

Ontwerp affiche expositie

Voor iedere expositie die we in mijn eigen Galerie Kunstproeven organiseren, ontwerp ik een etalage-affiche. Hierboven zie je die van expositie #20 Kunstketting.

Verkoopstyling door No-Frillz Stylingstudio

Verkoopstyling Geleen

Een leegstaande woning in Geleen die al twee jaar te koop stond is door No-Frillz volledig gemeubileerd en gestoffeerd. De bezichtigingen kwamen meteen op gang en binnen een half jaar werd het huis verkocht!

Lees meer.

Verkoopstyling door No-Frillz Stylingstudio

Verkoopstyling Einighausen

Deze woning stond al bijna drie jaar te koop. Een iets uitgebreidere verkoopstyling met o.a. de aanschaf van een nieuwe hoekbank en eigentijdse accessoires zorgde ervoor dat de bewoners weer verliefd werden op hun eigen huis en ze de woning uit de verkoop haalden!

Lees meer.

Kunstkaarten door No-Frillz Stylingstudio

Toon Hermans Huis Weert

Van het Toon Hermans Huis in Weert kreeg ik de opdracht vier kunstkaarten te ontwerpen inclusief een bijpassende verpakking. Samen met drukkerij De Budelse is een bijzonder vormgegeven set kunstkaarten ontstaan die het Toon Hermans Huis gebruikt voor fundraising activiteiten.

Schilderijen kunstuitleen voor No-Frillz Stylingstudio

Bonnefanten Dag van de Kunstuitleen

In opdracht van de kunstuitleen van het Bonnefantenmuseum Maastricht maakte ik honderd originele schilderijtjes van 20 × 20 cm met het thema 'fish needs wine'. Wie op die dag lid werd van de kunstuitleen mocht een schilderijtje uitzoeken.

Woonadvies door No-Frillz Stylingstudio

Woonadvies Maastricht

Thema 'African living'. Met kussens op maat van het label Fancy Fleece gemaakt van originele Afrikaanse stoffen in combinatie met Afrikaanse kunstvoorwerpen.

Moodboard woonadvies door No-Frillz Stylingstudio

Moodboard woonadvies Panningen

Door een halve dag bij opdrachtgever de woonproblemen en wensen in kaart te brengen kwam ik tot een ontwerp voor de woonkamer. Opdrachtgever heeft zelf de uitvoering gedaan.

Modelappartement door No-Frillz Stylingstudio

Modelappartement Weert

Voor de Gemeente Weert richtte No-Frillz een modelappartement gelegen in de multifunctionele accommodatie de Corneel in. Binnen no time was het modelappartement verkocht en kon het volgende appartement in het gebouw worden ingericht.

Verkoopstyling door No-Frillz Stylingstudio

Verkoopstyling Maastricht

Voor een opdrachtgever in Maastricht is binnen anderhalve dag de woning verkoopklaar gemaakt. Van een typische vrijgezellenwoning tot een gezellige instapklare gezinswoning.

Digital art door No-Frillz Stylingstudio

Opdracht digital art

Opdracht gebaseerd op het verhaal van opdrachtgever. Titel: 'Tree of life'. Geschenk van de ene zus bij het huwelijk van de andere zus. Print op acrylglas, formaat
50 x 50 cm.

Kunstkaarten door No-Frillz Stylingstudio

Ard Card for Charity

ArtCard for Charity gebruikte zes van mijn ontwerpen voor kunstkaarten. Enerzijds een promotie voor de kunstenaar anderzijds worden goede doelen gesteund. Ik koos natuurlijk voor het Liliane Fonds.

No-Frillz Stylingstudio - Huis van Nicolaas Weert

Moodboard project Heerlen

Samen met Erline Janssen van Erline! Interieur- en Vastgoedstyling maakte ik een plan voor de inrichting van diverse ruimtes in een voormalig klooster.

No-Frillz Stylingstudio - Huis van Nicolaas Weert

Restylen Orbis Glana

Restyling van 4 afdelingen in een zorgcentrum. We gebruikten ondermeer oude foto's van gebouwen uit de omgeving. De vertrekken werden heel herkenbaar voor de bewoners en riepen meteen reacties op.