No-Frillz Stylingstudio
\

Modelwoningen

Door het ontbreken van een inrichting kunnen aspirant kopers de ruimten in een woning niet goed beoordelen. Daarnaast zijn aspirant kopers veeleisender geworden en gewend geraakt aan een stijlvolle ontvangst. No-Frillz Stylingstudio richt panden zo in dat de pluspunten worden geaccentueerd en eventuele negatieve punten worden onderbelicht. No-Frillz Stylingstudio zorgt ervoor dat uw modelwoning stijlvol en voor de juiste doelgroep wordt ingericht.

No-Frillz Stylingstudio met haar partners verzorgt vloer-, wand- en plafondafwerking en meubelen en accessoires voor alle modelwoningen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor de modelwoning.

We schilderen de muren en de plafonds in passende kleuren muurverf. Op de vloeren leggen we kwalitatief hoogwaardig laminaat in verschillende breedte- en lengtematen. Als laatste verzorgen wij natuurlijk de verlichting en de gordijnen in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Iedere modelwoning krijgt zijn eigen aankleding, afhankelijk van de doelgroep en de woning.

Meer weten?

Meer weten over hoe u met No-Frillz uw project succesvol in de markt kunt zetten? Neem dan snel contact op!