No-Frillz Stylingstudio
\

Meubelverhuur

Een leegstaande woning verkopen is geen sinecure. Het is voor aspirant kopers erg moeilijk om een inschatting te maken van lege ruimtes. Gemeubileerde woningen verkopen dan ook veel sneller. Een huis moet tegenwoordig een verpletterende indruk achterlaten op de diverse woningsites en bij een bezichtiging. Als het geen liefde op het eerste gezicht is tussen de aspirant koper en uw huis, is de kans klein dat het tot een aankoop leidt.

Een sfeervol en functioneel interieur

Gaat u verhuizen en laat u uw huidige woning nog niet verkocht en leeg achter of bent u al verhuisd en uw huis staat nog leeg te koop, dan richt No-Frillz uw woning op een functionele wijze in. Door gebruik te maken van de juiste meubels en accessoires geven wij de aspirant koper een beter beeld van de mogelijkheden van uw woning. De aspirant koper kan zo naast de ruimte ook de sfeer van de woning beleven. Voor elk type woning zorgen wij voor een passend interieur van tussenwoning tot villa. De huurperiode van deze inboedel varieert van een dag tot een jaar. Wij hanteren vaste prijzen, die u door een snellere verkoop ook weer snel terug verdient.

Dé oplossing met meubelverhuur

No-Frillz Stylingstudio biedt dé oplossing door leegstaande woningen tijdelijk in te richten met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires. Woningen die door No-Frillz Stylingstudio zijn ingericht onderscheiden zich met een onvergetelijke eerste indruk zowel op internet als tijdens een bezichtiging. Kijk voor voorbeelden bij projecten.

Contact

Neemt u contact met ons op via het contactformulier voor een prijsindicatie of voor aanvullende informatie.